Øverst fra venstre: Eric Pettersson (Plant et Træs landsformand), Nicolai Wammen (borgmester i Århus) og Bjørn Døssing (Plant et Træs informationschef). Nederst: Eric Petterson og Bjørn Døssing i selskab med H.K.H. Kronprinsen.
Øverst fra venstre: Eric Pettersson (Plant et Træs landsformand), Nicolai Wammen (borgmester i Århus) og Bjørn Døssing (Plant et Træs informationschef).

Nederst: Eric Petterson og Bjørn Døssing i selskab med H.K.H. Kronprinsen.

Plant et Træs historie

Plant et Træ har været gennemført som kampagner i både England, Norge og Danmark. I det danske kampagneforløb, der kostede 1.3 mio kr, blev der plantet 1.3 mio træer, som ellers ikke ville være blevet plantet. Der var oprettet en lokalkomité i næsten samtlige kommuner, og kampagnen var startskuddet for den danske organisation: Plant et Træ.

I 1988 blev Plant et Træ oprettet som en permanent landsorganisation. Formand blev lektor og afdelingsleder i byplanlægning ved Arkitektskolen i Århus, arkitekt m.a.a. Eric Pettersson, som fra starten til i dag har været en beundringsværdig og inspirerende landsformand for Plant et Træs bestyrelse.

Bjørn Døssing har i alle årene været informationschef og daglig leder af landskontorets arbejde.

Mere om organisationen Plant et Træ

Lidt om Plant et Træs tidligere projekter

 

Plant et Træ · jens.doessing@plant-et-trae.dk · Webmaster: mail@kubus.dk