eShop

Handelsbetingelser

Administration af køb på www.plant-et-trae.dk varetages af Plant et Træ, Egebæksvej 47, 8270 Højbjerg, email: jens.doessing@plant-et-trae.dk, CVR nr. 29439850

Priser
De oplyste priser er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Leveringsomkostninger
Kunden betaler leveringsomkostningerne. Ved levering til udlandet samt Grønland og Færøerne beregnes leveringsomkostninger på baggrund af det aktuelle land og leverancestørrelsen. Hvis varen skal til et land uden for EU, fratrækkes den danske moms. Planter og lign. sendes ikke uden for Danmarks grænser. 

Levering 
Afhængig af vare og type sendes bestilte varer direkte fra Plant et Træ eller tilknyttet leverandør. For kunden vil dette ikke give yderligere forsendelsesudgifter end anført på kvitteringen. Plant et Træ er en frivillig forening uden den store forsendelseskapacitet, så kunden må have lidt tålmodighed hvad angår leveringstiden. Vi tilstræber dog at kunne levere varerne inden for 10 arbejdsdage, hvis den er på lager. Hvis leveringen tager længere tid, vil kunden få besked på mail. 

Betaling
Betaling på www.plant-et-trae.dk sker via PBS på en sikker server. Oplysningerne som indtastes, bliver krypteret, og det betyder, at kunden og PBS er de eneste, som kan læse oplysningerne. Plant et Træ har på intet tidspunkt adgang til kundens kortoplysninger. Ved brug af betalingskort trækker Plant et Træ først pengene, når alle de bestilte varer i en ordre er afsendt. 

Fortrydelsesret 
Kunden har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, kunden modtager varen. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til nedenstående adresse eller ved at nægte modtagelse af varen på posthuset. Den returnerede vare skal være i væsentligt samme stand som ved leveringen. Kunden betaler selv forsendelsesomkostninger forbundet med returneringen. Ved returnering medsendes kvitteringsnummer, en kopi af kvitteringen eller anden identifikation af købsaftalen. 

Reklamation 
Hvis kunden har modtaget en vare behæftet med fejl, skal kunden hurtigst muligt reklamere, og senest inden der er gået 14 dage via nedenstående reklamationskontakt. Plant et Træ betaler omkostningerne ved tilbagesendelse/ombytning. Ved reklamation oplyses kvitteringsnummer eller anden identifikation af købsaftalen.

Returnering / Reklamation 
Returnering eller reklamation kan ske til: Plant et Træ, Egebæksvej 47, 8270 Højbjerg, Danmark, tlf. 86142222, email: plant13@plant-et-trae.dk. Husk at vedlægge en kopi af kvittering eller anden identifikation af købsaftalen. 

Plant et træ´s ansvar 
Plant et Træ påtager sig ikke yderligere ansvar end hvad Plant et Træ er forpligtet til efter Dansk ret. Det forudsættes, at kunden er bekendt med Plant et Træs leveringsbetingelser. Den nyeste version af leveringsbetingelserne vil altid være den, som ligger på www.plant-et-trae.dk. 

Betingelserne er gældende fra den 1. januar 2018.