Plant et Træ er en almennyttig organisation med H.K.H. Kronprinsensom protektor. Organisationen har siden 1988 plantet 1000-vis af træer i Danmark: enkelttræer, frugtplantager ved børneinstitutioner, undervisningsskove, alléer, mindetræer i Danmarkslunden m.v.

At plante et træ er en smuk og frodig gave til fremtiden og en hjælp til et bedre miljø og klima. Træer lever af CO2 og producerer ilt. Vi lægger også vægt på, at vores træplantning samler børn og ældre.

Du kan støtte Plant et Træ på flere måder: 
Bliv Træ-ven, indbetal et støttebeløb, køb et gavekort eller andet i Butikken – eller bliv sponsor. Det kan alt sammen gøres online her på hjemmesiden. Støttebeløb til Plant et Træ er fradragsberettiget efter de gældende regler. Læs venligst også om Testamente og arv.

Gør noget godt for klimaet - køb dit eget træ

Nu kan du være med til at gøre noget godt for klimaet og tilmed eje dit eget træ i Klimabyens Aktivitets- og Undervisningsskov i Middelfart. Derfor udbydes nu ”Træpakker” til salg.

Salget har til formål at plante undervisningstræer i Aktivitets- og Undervisningsskoven samt at støtte Plant et træ’s landsdækkende arbejde med plantning og læring om træer i bl.a. børneinstitutioner.

Træerne plantes i Aktivitets- og Undervisningsskoven i efteråret 2018.
Der udbydes i alt 32 store og 58 små træpakker til salg igennem først til mølle-princippet.
KLIK HER og kom til vores eShop